Aanbod

bokszBOKSZ Clinic: Tijdens één dagdeel doorlopen we op een (inter)actieve manier de BOKSZ-methode. Zo krijg je meer inzicht in je eigen manier van handelen, je communicatiestijl en je vergroot je vaardigheid om effectief samen te werken. Ook leer je fysieke signalen te herkennen en gebruik te maken van de kracht van je ademhaling.

BOKSZ Clinic Follow up: Als vervolg op de BOKSZ Clinic kun je nog een dagdeel volgen, waarin je als team of groep je persoonlijke uitkomsten implementeert in je dagelijkse praktijk.

BOKSZ Plus: als aanvulling op een bestaande training of om theorie om te zetten in actie. Denk hierbij aan trainingen rondom conflicthantering, communicatiestijlen, samenwerken, werken onder druk etc.. Door de grote ervaring met veel verschillende trainingen en training methodes, kunnen wij bijna elke training koppelen aan de BOKSZ-methode om zo nog meer resultaat uit de training te halen.

BOKSZ Punch: Een snelle, energieke inleiding op BOKSZ van anderhalf uur. Ideaal om een snelle, actieve draai te geven aan een workshop, studiedag of congres.

Boks coaching. Veel doen (boksen) met reflectie momenten. Om actief aan jouw eigen doelen te werken!

Omgaan met agressie en conflict hanteren: Leren omgaan met lastige en soms dreigende situaties met boksen als basis afgewisseld met theorie. Wat is jou stijl vechten vluchten of bevriezen? En hoe heb ik daar invloed op?

Maatwerk nodig? Neem contact met ons op en stel je vraag! Wij denken graag met je mee om voor je organisatie, instelling of doelgroep een effectief programma samen te stellen.